Vivian

Innkjøp

Genser fra wow 199; eller noe sånn

Vest fra ???

Kjole fra H&M (bestilt fra nettet)

Neglelakk fra six i Tyskland (anbefales ikke) 5,95 euro.

Så utrolig!!

Ånei!! Huffda, nå er det kjempelenge siden eg har skrive noko...

Men eg har tatt nokon bilder! :)

På tide med sommersko :)

På veg til bading på tysdag

Håpar du kosar deg!
- Vivian

Torsdag

Hei! Har fri i dag. Gleder meg til helga! Har akkuratt stått opp nå..

//redigert på labelbox

Fun

Hei <3 har vært på Vinjehuset på mandag og da tok jeg noen syykt heldige bilder av ugbad <3<3<3

Hahahahaha <3 ....så viss Ugbad ser dette ...... Hadet fra meg XD

Litt om vinterferien min

Hei!
Nå er det en stund siden det har vært ett innlegg her!
Uansett så har jeg lyst til å fortelle om vinterferien min fordi det er ingenting annet å fortelle.
Vel jeg har vært med på noe som heter "snoformingsfestival" der man er på hvert vårt lag og skal forme en kube til å bli noe.

På tirsdag reiste jeg, mamma og pappa til Kiel, noen kjente var også med. Det var en kjempekoselig tur! Jeg har laget en innkjøpsvideo som jeg kanskje kan legge ut i morgen eller noe.

Etter det har jeg ikke gjort stort...

Hadet! :)

Vinterferie!<3

Wohooooo<3 endelig <3 Jeg gleder meg helt sykt<3 Jeg skal blant annet til Kiel. Ååååhhhh som jeg gleder meeeg <3<3<3

Hei der!

Heisann, har kommet hjem fra en skitur :) Så nå må jeg spise middag, eg erkjempesulten!

Ehhmm, Hadeet!!!! :D

Bilder fra vinteren - Vivian

Jeg elsker å ta bilder, og snart skal jeg KANSKJE få eget kamera!! OHMYGAAD!!!!! Hahah ;p men ja, nå kommer noen bilder jeg har tatt for litt siden :)

Håper du likte bildene, og at du har en koselig helg :) Stay tuned!

Syk

Hei. Har vært syk siden fredag nå , og jeg håper jeg blir litt bedre i morgen vertfall, sånn at jeg kan på skolen... Ja jeg vil heller på skolen enn å være syk og ha det vondt, jeg skjønner bare ikke de som bare tenker på å slippe skolen.. #nohate

- Vivian

Tilfeldig bilde ....

Dagens antrekk 21/1/13

Genser: GinaTricot Bukse: Cubus Topp: H&M Skjerf: Ivistoga // Skjerfet er i bakgrunnen :D Snakkes, Ugbad blogger også snart, hun holder på hvertfall! :)

Saturday

No videoblogg ennå... Skjønte ikke hva som skjedde med iMovie ... :'( Menmen har noen videoer på min kanal, kanalen min heter smilesblogg ;) gjerne sjekk den ut takk!!

God helg<3
- Vivian :)

Videoblogger

Hei! Har laget en del videoer. Kan legge dem ut i morgen. Hadet!

Curls

- vivian

Konsert!

Denne uka har vært musikkuke, vi har spilt i band og spilt i ukulele :-) I morgen skal alle gruppene ha konsert klokka 12:30 :) jeg er i bandet "Brannalarm" :) dette blir utrolig gøy!! Sangene vi skal spille i bandet heter "Smoke On The Water" - av Deep Purple og "Born In The USA" - av Bruce Springsteen :)
På ukulele har jeg funnet på en sang som vi kaller"Nødutgang". På ukulele har vi også lært "I'm Yours" - av Jason Mraz, "Blue Suede Shoes" - av Elvis Presley og "Pay Me My Money Down" - av Bruce Springsteen (tror jeg)

Jeg gleder meg utrolig mye!! Men nå må jeg sove, så jeg ikke blir altfor trøtt i morgen :)

2010 - 2011 - 2012

hei! dette er ett innlegg om meg, Vivian. jeg viser noen bilder fra 2010, 2011 og 2012 - og litt om hva jeg likte det året.

2010:

// meg og Åsne (http://aasnemak.blogg.no/)

fakta2010: 2010 var det året, jeg starta med briller. Jeg stripa håret mitt i april 2010, og stripene sitter fortsatt :) i 2010 ble jeg veldig hekta på sykling..

jeg husker ikke så masse fra 2010, det var for det meste helt vanlig syns jeg! Et fint år - bortsett fra å begynne med briller :(

2011:

2011 var det året jeg forandra meg minst i. Jeg ble misfornøyd med å ha briller, og tok stadig mindre bilder uten briller. Jeg var fortsatt hekta på sykling,  men om vinteren ble jeg hekta på skøyting.Jeg starta i 6.klasse, høsten 2011, og det var ett ganske bra år - bortsett fra brillene (igjen)

2012:
2012 var nok det beste året mitt :) Jeg forandret meg utrolig mye det året.. Viss du ser på bilde 1, og sammenligner med bilde 3, ser du en ganske stor forskjell mellom ansikt og hår. Sommeren 2012 reiste jeg til Tønsberg, og etter den turen så har håret mitt bare vokst og vokst, og jeg syns og jeg har blitt høyere.. i tillegg til forandring havna jeg i en bilulykke, jeg ble ikke skada, men brillene mine ble (yes!) det ene brilleglasset falt av og stanga ble vridd (tror jeg.) og jeg måtte jo få nye da, jeg ble MYE mer fornøyd med de nye.. Men så ble de også ødelagt, de ble ødelagt i rugby (jeg tror det var rugby....) 25.desember reiste jeg til Tønsberg igjen, grunnen til at jeg reiser dit er fordi jeg har søskenbarn der :) Jeg feira nyttår for første gang i Tønsberg, og det var helt UTROLIG!!!

Det kom ingen bilder fra 2013, men dere har sett bildene fra 2013, og jeg har ikke så mye å skrive om da.

- Vivian <3

 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits