januar 2013

Halla skjera folkens! :)

Kule bilder diger dii hehe !»33

Syk

Hei. Har vært syk siden fredag nå , og jeg håper jeg blir litt bedre i morgen vertfall, sånn at jeg kan på skolen... Ja jeg vil heller på skolen enn å være syk og ha det vondt, jeg skjønner bare ikke de som bare tenker på å slippe skolen.. #nohate

- Vivian

Tilfeldig bilde ....

Videoblogg - igjen...

sorry for at det nesten er BARE videoblogger, men det er så gøy!....

Videoblogg

Enda en videoblogg, den er laget og redigert av Vivian, og handler mest omVivian sitt 2012 og da så...:D

Videoblogg!

- Vivian og ugbad

Videoblogg - Vivian

Det er bare for moro :) Den er litt teit men samma det vel :D

- Vivian

Dagens antrekk 22/01/13

Ugbad: cardigan : Cubus bukse: Cubus
Vivian: Genser: Only Skjerf: b.young Bukse: Cubus

Dagens antrekk 21/1/13

Genser: GinaTricot Bukse: Cubus Topp: H&M Skjerf: Ivistoga // Skjerfet er i bakgrunnen :D Snakkes, Ugbad blogger også snart, hun holder på hvertfall! :)

Heii alle sammen :) :)

Saturday

No videoblogg ennå... Skjønte ikke hva som skjedde med iMovie ... :'( Menmen har noen videoer på min kanal, kanalen min heter smilesblogg ;) gjerne sjekk den ut takk!!

God helg<3
- Vivian :)

Videoblogger

Hei! Har laget en del videoer. Kan legge dem ut i morgen. Hadet!

Dagens antrekk 16 - 01 - 13

Genser: Gina Tricot
Skjorte: BikBok
Smykke: Glitter eller Accecories (?)
Ha en hyggeleg kveld! :)

Curls

- vivian

Konsert!

Denne uka har vært musikkuke, vi har spilt i band og spilt i ukulele :-) I morgen skal alle gruppene ha konsert klokka 12:30 :) jeg er i bandet "Brannalarm" :) dette blir utrolig gøy!! Sangene vi skal spille i bandet heter "Smoke On The Water" - av Deep Purple og "Born In The USA" - av Bruce Springsteen :)
På ukulele har jeg funnet på en sang som vi kaller"Nødutgang". På ukulele har vi også lært "I'm Yours" - av Jason Mraz, "Blue Suede Shoes" - av Elvis Presley og "Pay Me My Money Down" - av Bruce Springsteen (tror jeg)

Jeg gleder meg utrolig mye!! Men nå må jeg sove, så jeg ikke blir altfor trøtt i morgen :)

Dagen

Har gjort litt endringer på rommet mitt :)
Vil du ha romvideo eller bilder??
- Vivian :)

Dagens antrekk 08/01/13

Genser: Wow
Bukse: H&M
Sko: DinSko tror jeg.

På Vei hjem fra skolen i dag så var det så fint vær, så jeg spurte om vi kunne Ta outfitbilder, ugbad tok også bilder så KANSKJE hun også legger ut outfits

....(dette er en mobilblogg fra Vivian.)

2010 - 2011 - 2012

hei! dette er ett innlegg om meg, Vivian. jeg viser noen bilder fra 2010, 2011 og 2012 - og litt om hva jeg likte det året.

2010:

// meg og Åsne (http://aasnemak.blogg.no/)

fakta2010: 2010 var det året, jeg starta med briller. Jeg stripa håret mitt i april 2010, og stripene sitter fortsatt :) i 2010 ble jeg veldig hekta på sykling..

jeg husker ikke så masse fra 2010, det var for det meste helt vanlig syns jeg! Et fint år - bortsett fra å begynne med briller :(

2011:

2011 var det året jeg forandra meg minst i. Jeg ble misfornøyd med å ha briller, og tok stadig mindre bilder uten briller. Jeg var fortsatt hekta på sykling,  men om vinteren ble jeg hekta på skøyting.Jeg starta i 6.klasse, høsten 2011, og det var ett ganske bra år - bortsett fra brillene (igjen)

2012:
2012 var nok det beste året mitt :) Jeg forandret meg utrolig mye det året.. Viss du ser på bilde 1, og sammenligner med bilde 3, ser du en ganske stor forskjell mellom ansikt og hår. Sommeren 2012 reiste jeg til Tønsberg, og etter den turen så har håret mitt bare vokst og vokst, og jeg syns og jeg har blitt høyere.. i tillegg til forandring havna jeg i en bilulykke, jeg ble ikke skada, men brillene mine ble (yes!) det ene brilleglasset falt av og stanga ble vridd (tror jeg.) og jeg måtte jo få nye da, jeg ble MYE mer fornøyd med de nye.. Men så ble de også ødelagt, de ble ødelagt i rugby (jeg tror det var rugby....) 25.desember reiste jeg til Tønsberg igjen, grunnen til at jeg reiser dit er fordi jeg har søskenbarn der :) Jeg feira nyttår for første gang i Tønsberg, og det var helt UTROLIG!!!

Det kom ingen bilder fra 2013, men dere har sett bildene fra 2013, og jeg har ikke så mye å skrive om da.

- Vivian <3

 

Gårsdagens antrekk

Nå er det lenge siden antrekk-bilder, men jeg tok bildene etter skolen. Ugbad har litt problemer med nettverket så hun blogger ikke nå for tida.... Snakkes!!

Genser: julegave...
Skjerf: bikbok
Bukse; Cubus
Sko: husker ikke

Hallafolkens

Hala folkens <3 :)

Avskjed

Juleferien i bilder

- vivian <3

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits