Blogg

Tilfeldig...

Irregular verbs!! Hjeeeeeeelp!!!

Åneii eg (Vivian) får snart prøve i sterke verb!!!!!!!! ........

Litt teit tekst men det skulle være Tilfeldig.

...

...

God jul <3

Hei Hei! Nå er det I HVERTFALL ikke lenge til jul <3
Jeg har kjøpt inn en haug med gaver :-) Og jeg har fått masse gaver! Søskenbarna mine har kommet, så nå er det kjempekoselig!!!

Vi snakkes<3
- Vivian

Dårlig

Nå er jeg UTROLIG dårlig, jeg tror jeg dør snart ... ;( jeg har utrolig vondt i magen; og ekstremt vondt i hodet ... :'( jeg orker rett og slett ingenting.

Fri

Heihei vivian heeer :)
Idag har vi friiiii<3
Vi legger KANSKJE ut outfit, men jeg må rydde rommet først...

Det var gårsdagens outfit forresten.. Bukse - kappahl
Genser - cubus

utmatta

Hei. Jeg er fullstendig slapp og trøtt. Jeg kan ikke vente til juleferien... Jeg har vært helt Slapp i hele dag. Det var utrolig kjedelig, jeg har kjempevondt i magen og er helt svimmel :( jeg har kjempelyst til å komme på skolen i morgen for vi skal gjøre de siste forberedelsene før avslutningen på torsdag... Men jeg håper innmari at jeg ikke er dårlig i morgen. Jeg var ikke på skolen i går, og jeg vet INGENTING om plasseringen i koret ... :( Men men... Jeg får håpe på det beste!

Hadetbra

greier

Som du kan se har vi ikke ordnet på header eller sånne ting ... Du skjønner vi vet ikke så mye hvordan det skal se ut, og vi digger IKKE gratisdesign fordi vi suger på å legge inn header...

Men jeg(vivian) har litt "erfaring" på header og sånn... Så dette går nok fint, men juleferien starter på lørdag så kanskje jeg kan smette inn litt bloggtid der ;)

På torsdag har Me fri og då skal eg (vivian) kanskje på jolehandel i bø eller skien eller noko sånt, og eg kan kansje lAge ein innkjøpsvideo. :D

Og forresten, grunnen til at eg skriv om dette med header er fordi eg helst vil ha bloggen så unik men ryddig på Samma tid :)

Hadetpåbadet helsing vivian ;)

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits